moved

papuashu.blogspot.com

Povestea unui galben

09:31



Continuand lunga serie a speciilor de pitzipoance, astazi am vazut o femela reprezentanta a pitzipoancelor de la marketing, comert, comunicari, finante-banci..etc.
Nu mai este nevoie sa dezvolt cat de stupid mi se pare sa mergi la solar in general, cu atat mai mult iarna, sa semeni cu mocirla in care ti se afunda adidashii de plaja luati din Mall, in miscarea de oscilatie a soldurilor precum mica sirena manelista.
Nu mai aduc aminte ca telefonul mobil se tine in geanta si nu in palma intoarsa cu 120 de grade fatza de cot tangent la ovare, intinsa in fatza barbiei sustinand cu inversunare posheta argintie la incheietura dintre brat si antebrat.
Blonda in cap, prajita pe fatza mai ceva ca friptura de porc uitata pe gratar, cercei semicerc cu raza 8 cm, telefon Nokia Sirocco in mana stanga (sa nu uitam: ne aflam in metrou), la gat un MP4 - Cafe del Mar in urechi, parfum dulce de iti epila parul din nas, posheta la incheietura, pantofi "de golf" Puma, sacou din acesta foarte la moda cu carouri albe cu negru, auriu pe la ochi si citea: "Povestea unui galben" - prima foaie a cursurilor citite in drum spre ASE.

--
1.

2.

--

Terminand cu hilara relatare despre parvenitii cu cariera comunala mutata intre dosarele de la banca, va recomand sa cititi pe cineva preocupat mai tare de acest subiect : aici