moved

papuashu.blogspot.com

Nikoane si acordeoane

13:50

Dupa ce m-am convins ca in .Ro rar intalnesti un fotograf care sa vorbeasca frumos de altul sau sa isi recunoasca sincer lipsurile, o calitate cum ar fi talent sau viziune trebuie sa fie insotita de alta precum aroganta.
Cel mai 'fresh' prin 'clasa' sunt fotografiile cu femei. A devenit portofoliul respectului de sine si personalitatii fiecarui artist.
Recent aud pe un asemenea fotograf a carui lucrari le admirasem cu ceva zile in urma cum glumea de zor cu altul care tocmai terminase o lucrare cu nuduri masculine, lundu-l peste picior ca ar fi gay ceea ce face si ca sa puna mana sa fotografieze niste femei ca va da bine mereu in dosar, mai pui si ca ai o ocazie, doua sa atingi ceva.
Concluzia este clara. Esti vai de capul tau daca nu ai pus si tu montura pe un buric ceva, ca de frisca de pe tort nu mai vorbim, mai bine pui o lumanare in loc de 30 ca te-ai apucat de fOOtografie deJaba, tonusul artistic e putred.

Nu cred ca cineva poate demonstra ceva in acest fel, iar daca se traieste cu impresia ca poti sa ai parte de o partida buna de flirt sau sex folosind ca metoda aparatul foto sau plimbatul trepiedului pe strada, inseamna ca frustrarea s-a instalat inaintea menopauzei, sau pubertatea inca nu s-a terminat.

Sau putem sa cumparam exchipamente de enJde mii de coco, poate or sa alerge fOmeile cu chilotzii tanga dupa noi pe strada..