moved

papuashu.blogspot.com

Sesiune

08:56

Multi ani vor trece pana cand reforma va lasa semne in Politehnica Bucuresti. Multi ani pana cand profesorii vor intelege ca la cursuri nu se vine obligatoriu (ci doar laboratoare si seminarii), ca serviciul este un lucru necesar, ca etica lor cu privire la modul de viata a unui student in an terminal este total neadaptata.
Pana cand vom avea utilaje moderne pe care sa studiem laboratoarele, pana cand profesorii vor avea pregatirea necesara, pana cand acestia vor accepta faptul ca in proiectare injinereasca nu se mai deseneaza cu mana ci cu programe specializate de care bibilica lor nu a auzit, pana cand vom face o facultate moderna, adaptata la modul de lucru al angajatorilor si specializata.

Sa nu iti fie rushine cand te duci la angajare si spui ca singurul lucru pe care il sti este sa invetzi. In conditiile in care bursa nu este cat salariul mediu pe economie si ceea ce stiu dupa ce o termin este sa stiu sa caut ce imi trebuie intr-o carte nu am nici un fel de interes sa ma devotez in totalitate ei, sa vin 8-10 ore pe zi la niste cursuri predate in majoritate de niste profesori indoctrinati, batrani la idei noi si orbi vis-a-vis de tehnica noua.