moved

papuashu.blogspot.com

Hai cu măta!

10:08

Nu va lasati inselati de inceputul melodiei, ascultati pana la capat.


Poi chiar ashea' ! Fost ca omu la hypermarketu' de cartier ca oamenile sa fac cumparaturile. Dupa o cafea cu bunicii plec linistit cufundat intr-o stare buna si cu ganduri mari pentru ziua de sambata.
Ajung in locatzia mentionata si da-i cu nervii. BA!, Hais, Cea'!, coate, oameni fara directie, muraturi lasate la cosmetice, cearta la masline ca al' din fatza le cumparase pe toate, unul ca sa ia nijte sticle de ulei varsase alta ....
Nu mai ma concentram la al meu carucior de cumparaturi, deja eram spectator la inevolutia la care noi, romanii am fost supusi. Adica sa vina comunistii aia de francezi sa ne faca noua hipermarketuri, sa 'bage' mii de locuri de munca, sa ne fie mai la indemana sa cumparam, e vina lor ca rafturile sunt prea mici, vina lor ca nu stim sa stam la un rahat de rand, vina lor ca faina este prea sus, vina lor ca nu au pus autocare, trenuri, avioane pt transport gratuit ci doar niste amarate de microbuze.
Ca sa inchei. Coada la cursele de microbuz gratuite (care nu merg de altfel mai mult de 5 km). Se discuta despre starea deplorabila a natiunii, ce lupi de conduc, ce degradare generala a tarii. Se rumega alune de pamant dupa patura de coji de pe jos.
Vine microbuzul in fata cozii. Panica, bataie, impinsaturi intre babe, injuraturi intre mosi, dumnezei si toti viii printre masele, toate astea pentru 5 minute de stat jos.
Daca tot merem pentru un cartof la hypermarket sa o facem in stil mare.
Pai o stana de oi nu o vad altfel condusa. Nu ne mai plangem de lipsa de civilizatie. Noi nu vrem asta de la noi, nu vrem sa realizam.
Noi doar ne plangem si ne bagam carne in congelator.