moved

papuashu.blogspot.com

Ilici si propaganda comunista

09:03



In anul 2007, la 17 ani dupa caderea comunismului, dupa atati ani in care am cladit tara cu economisti, contabili si tot felul de specialisti in afaceri, timp in care un inginer nu a avut nici un fel de valoare fie din cauza calitatii execrabile a invatamantului fie din cauza ca nu a gasit un loc de munca satisfacator in care sa nu faca numai munca de birou unde cel mult punea cate o cota de verificare pe cate un desen de proiectare si era luat la suturi de scoala de contabile, D-ra Ecaterina Andronescu are tupeul formidabil sa il aduca pe Ion Iliescu la deschiderea anului universitar la Universitatea Politehnica Bucuresti sa ne tina noua discursuri si propagande comuniste despre ce rol va avea o inginerie in Romania.
Tataie !! :)) ai aruncat peste gard cu toate resursele tale orice urma de proiectant pe care tara asta o mai avea. Te-a durut undeva despre proiectarea inginereasca (institute de proiectare in decadere..etc) toti acesti ani, nu ai facut nimic pentru a imbunatatii scoala inginereasca, Ecaterina a lasat in decanate aceleasi relicve de acum 30 de ani sa predea o materie cu niste obiecte de invatamant de mult expirate.
Sunt foarte multe de zis si toate caracteristice anilor in care Ilici a plimbat ursu prin gradina Cotrocenilor.

Un neghiob ce are mainile patate cu sangele studentilor batuti/ucisi la mineriada vine acum sa se afiseze cu zambetu-i tamp pe fata si vorbind despre viitorul Romaniei al carui reprezentant nu a fost pentru romani niciodata.


Desi are foarte multi simpatizanti sunt curios cine o sa-i aprinda o lumanare la cap asa cum au facut cu Ceausescu...

PS: Am un respect pentru economisti asa cum am pentru ingineri (bine...recunosc fara avocati si stomatologi :D) si pentru orice om competent care face o scoala superioara pentru mai mult decat o diploma, problema de fond este cu totul alta, nu meseria fiecaruia.
In aceasta categorie nu intra facultati la distanta (ingineria la distanta - vaca si chilotii, la fel si cibernetica...etc), semidistanta, coate lungime sau de a 5-a zi dupa Paste.