moved

papuashu.blogspot.com

Alpine flowers

22:44

Iubire versus fratzie

Ma uit la unele cupluri (pe strada, la intalniri, etc) cum pe masura ce sunt avansati ca numar de ani in relatie, cu atat caracterul lor incepe sa semene. Pur si simplu seamana unul cu celalalt. Nu cunosc explicatia psihologica, dar vad fara prea multa greutate acest lucru.
Daca unii precum suntem eu cu prietena mea, sunt diferiti, altii sunt identici din pct de vedere al parerilor, impresiilor si actiunilor. Pe ei societatea ii va accepta mai usor, asta pentru ca pur si simplu sunt o priveliste placuta. Mereu va fi mai usor de acceptat 2 oameni care au o parere, cel putin un lucru in comun ca opinii. Vor lua decizii mai usor, pentru cei din jur impresia generala va fi ca o presupusa comunicare ar fi mai buna decat la alti oameni.
Imi plac, ii admir, dar nu sunt de acord cu parerea generala. Faptul ca unii merg in constante, iar altii in sincope, asta nu inseamna ca cei din urma au mai putine de zis. Mi se par cei mai interesanti, este placut sa-i vezi certandu-se, impacanduse, viatza lor de cuplu are sare si piper. Atat timp cat ingredientele de baza gen respect ..etc.. se pastreaza, tutul este perfect. Placerea de a lua decizii comune survine unei idei conceptuale, revelatoare, noi, nunumai ideilor fixe sau monoton comune.. Riscul este ca "fratia" sa se rupa intr-un acces de plictiseala in primul caz, sau nu, poate deveni o relatie vicioasa, sau cine stie...

Cum nu trebuie sa fie 2 pareri asemanatoare pentru a lua o decizie...concluzia este ca vor merge acasa sa faca sex ;)

1.

2.

3.

4.