moved

papuashu.blogspot.com

Froid et chaleur. 2007. Fin.

18:35



1.


2.


Sa va bucurati de lucrurile simple si sa fiti iubiti!

Vise

12:14



Carnatzi

00:48



..sau ce a mai ramas din raposatul vegetarian

Traieste clipa

08:09



Doar zapada intarita si crapata sub greutatea bocancilor mei se mai aude. In partea ailalta claxoane, nemultumiri legate de trafic si crize de autoritate.
Ma tot gandesc la ce nu m-am gandit o zi intreaga de stat la birou. La prieteni, la ce a fost zis anul acesta, cat de dor imi este de unii dintre ei chiar daca sunt langa mine, totul se mareste brusc intr-un monolog generat de anumite repulsii la adresa celor ce nu pun pret pe lucruri 'de nimic' precum o relatie, o prietenie, pe o caldura si semnificatie a cuvintelor.
Spectrul sistemului lor de valori se limiteaza strict la momente de film, ocazie si oportunitate.
E trist sa constati ca o munca e in zadar chiar si atunci cand o faci cu cea mai mare placere.

Figul ma cuprinde incet incet si marcheaza momentul in care realizez ca nu merita. Nu mai ma intereseaza.
Au fost si momente frumoase. Seara a sosit, ajunge.

Frig 2

22:51



Te-ai saturat...de dorinte?

20:39

Frig

19:36

Christmas Postcard

22:16





Va doresc tuturor Sarbatori fericite !

Friends

19:57



Cuvinte

21:14



1.

2.

3.

4.

5.

P 3461

11:29

Sau despre trenul care parcurge 51 km in 2 h.
1.

2.

Sidaction (Nud)

02:00

Catzavencu Al-Qaeda

10:50

Articolul aici

E(in)volutie

11:15

Poate multe lucruri trebuie spuse atunci cand trebuie, cum trebuie.

Este motto-ul ce si-l repeta unii oameni obsesiv si probabil adorm cu el intre dinti seara. Pentru ca niciodata nu sunt spuse cand trebuie si niciodata cum trebuie, totul cazand intr-un empiric personal si notand o mentalitate limitata.
Cad pasii greoi ai unei glume peste orgoliul personal cand aceasta se leaga de un lucru prost-penibil facut. Brusc ochii se inroshesc, urechile se incalzesc si gluma (infantil-ad-hoc scuipata) devine bascalie si nepotrivita.
1.


Ceea ce fac unii oameni (probabil singura activitate) este in ochi proprii ceva maret, prea important fara de care nu s-ar putea trai pe aceasta planeta, si intotdeauna este unul peste capul lor in ierarhie care nu-i intelege si nu stie nimic pe deasupra.
Daca indrazneste altul sa faca acelasi lucru, evident o face prost si de mantuiala. Pe vremea cand au inceput ei sa execute aceasta activitate, ceilalti erau cu lopatzele in nisip.
2.


"Ati fost vreodata in oras? Toti niste tarani si inculti ajunsi acolo cu jeepurile lor si parlamentari care i-au spaga si cu vilele lor care este si asa e sigur, va zic eu!! Bine, eu nu am fost decat odata, dar sa vezi ce a patit ala!! I-au furat mobilul in tramvai! Plus ca toate legile din oras vin ce sa te mai faci!?
O adunatura de libidinosi nu alta!"
3.


"La ce dracului iti trebe scoala? Sistemul nostru de invatzamant este la pamant, uite ce a patzit ala atunci, si mi-a mai povestit si a lu, nu merita.! Ala face facultate si nu stie nimic, cand i-am pus lopata in mana nu stia nici gaina cum arata! Uite cine imi e sef, unul care nu montat un bec in viata lui!
Facultate...pfffffff. Te descurci si fara scoala, iti zic eu care nu am trecut pe la ea decat de sarbatorile legale sa le zic "la multi ani si mie mai putini".
Facultatea GOOGLE rulez, cu atat mai mult daca mai 'fur' si cate un pic de meserie."
4.


Am invatat ca preconceptiile se nasc din frica, la fel ca si frustrarile.

Cazanele Mici (Mehedinti)

09:17

Inca toamna pe malul romanesc al Dunarii.
1.

2.

3.


Restul fotografiilor aici

Orsova (Mehedinti)

23:33



1.

2.

3.


Restul fotografiilor aici