moved

papuashu.blogspot.com

Implorand toamna

21:25



Desi anotimpul meu preferat este iarna, incep sa ma acomodez cu ce se intampla acum. Toata parada asta cu culori, cu nuante de galben, rosu.. . Nici nu stiu cum sa ii zic, nici nu stiu daca merita, dar daca inseamna ceva. Se pare ca incepe sa imi pese.
E totul cald, ma inspira. Daca atunci cand eram mic toamna era doar semnul ca nu mai e departe pana la pîrtie si cadoul de craciun, acum nu vreau sa mai plece, chiar nu vreau sa mai plece !!

1.

2.

3.

4.

5.

Trupa Jukebox (Interviu)

19:57

Pe o ploaie mocaneasca, in fata Casei Nebunului (Ceausescu) s-a desfasurat Milfest 2007. In concert Jukebox, trupa care canta in emisiunea Cronica Carcotasilor. In pofida vremii foarte naspa (ploaie mocaneasca + frig) baietii din trupa (in tricou in timp ce eu avea un triplu gore-tex pe mine si caciula in cap) incinsesera o atmosfera pe cinste.
Odata cu lansarea oficiala a site-ului viatadeliceu.ro, am mers cu echipa sa luam un interviu solistului si incepusem deja sa imi blestem zilele ca mai am de asteptat o gramada pana se termina in acea ploaie de toamna. Nici vorba, nu am stat deloc, printre cadrele trase am dansat, am cantat si m-am simtit foarte bine, atunci cand am mers in spatele scenei, desi eram uzi pana la piele aveam un chef nebun si am ras toate cele 15 minute, toata durata interviului.
Va recomand sa aruncati o privire peste articolul complet publicat pe VIATADELICEU.RO : aici .

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

----------
11.

12.

13.

Hearing the wind blowing in

16:36



Vreau sa ma pierd in culori. Sa simt vantul rece cand privesc culorile calde. Sa vad in detaliu ce nu pot privi in mod obisniut.
Nu am putut rabda aceasta zi urata si m-am hotarat sa ies cu Stefan sa ne coloram cu culori vii.
Tocmai la noi in cartier s-a varsat calimara... pana aici!
Pe masura ce inaintez pe alei imi dau seama ca fac parte dintr-un scurt metraj fara actori. Asurzit, tot cartierul priveste catre lac, catre pomi catre culorile care este.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
9.

IOR autumn postcards

21:21



1.

2.

3.

4.

5.

Masters of photography

08:40

In vremile cand vroiam sa ma fac instructor de fitness la pitici de gradina am dat peste acest filmulet, motiv pentru care m-am apucat de fotografiat...

Rousse (BG) - istorie si non-culoare

20:42



Rousse spre deosebire de Varna este un oras format din cartiere muncitoresti parte a parcurilor industriale si navale de la Dunare.
Aici nu a existat oportunitatea fluxului de turisti si asta se vede la o simpla tentativa de a comunica cu localnicii.
Cand am ajuns noi, ploua si era frig, de la gara pana in centru am mers cca 40 minute pe jos pe stradutele cu gauri multe in asfalt, cativa oameni ai strazii, printre blocuri mult mai vechi ca ale noastre, cu tencuiala cazuta si rareori demne de confort 1.
Tot tabloul ma plasa intr-un film rusesc vechi si uitat prin arhiva tvr.
Centrul, o bucata de istorie peste care au trecut vremile comuniste face nota discordanta cu restul orasului. Pavaje clasice, cladiri vechi si statui comuniste contureaza ca peisaj in jurul tribunalului ce se afla exact la intersectia stradutelor centrului. Inspre Sud cateva restaurante si magazine cu portile ferecate si multi caini maidanezi patruland voiosi.
Foarte putine compozitii mi-au atras atentia, deoarece in afara de centru nu am gasit nimic important in oras.
Intorcandu-ma la localnici am ramas cu o impresie usor proasta. Mi s-au parut foarte reticenti in a comunica cu oamenii, chiar si hainele pe care le purtau erau aproape numai in nuante de gri, cachi, negru..semn ca filmul rusesc inca nu s-a terminat. Transportul in comun cu acele autobuze rusesti parca fabricate in timpul celui de-al doilea razboi mondial deranjau din cand in cand centrul linistit si adormit sub ploaia mocaneasca.
In afara de binecunoscutul METRO si cateva cladiri-muzeu, atractia turistica e ca si inexistenta, asta facand din acest oras unul oarecum uitat si ne-corcodant cu celebrele statiuni bulgaresti.

Filmul rusesc se incheie intr-o pustietate gri dominata de zgomotul ploii. Enjoy the silence.




Toate fotografiile din aceasta plecare le puteti vedea aici

Blue october

23:14



Incercand sa gasesc forma corecta. O atmosfera specifica serii de joi.

1.

2.

3.

4.

5.

Women: Know your limits

22:04

Service biciclete in Bucuresti

08:28



O informatie ce mie mi s-a parut foarte utila pentru cei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport in Bucuresti.

Iata o lista de service-uri pentru biciclete:

1 - bd. 1 mai, fostul bloc Dioda (cam 3 minute de mers de la intersectia cu linia lui 41 catre piata DOmenii, primul bloc cred, pe partea dreapta in sensul de mers)
2 - Coltea - cam 100m de mers de la intersectia din fata cinematrografului Luceafarul (acum, cinema PRO), langa intrarea din spate a spitalului cu acelasi nume
3 - Dorobanti - pe langa benzinaria din Piata Dorobanti, 25m dreapta venind dinspre Stefan cel Mare, treci de Mario Plaza si faci prima la dreapta;
4 - Pantelimon - soseaua Pantelimon, treci de Cimitirul Armenesc, parca, si mai mergi vreo 5-10 minute.

AHMED, teroristul mort

09:50

Singing about...

10:56



Ascultand-ul pe Andrei la un pahar de vorba depanand amintiri.
Imi aduc aminte cate au trecut in anii care am copilarit impreuna si acum incepe sa ma "roada" ca nu am facut mai multe.
Fuga la Arges la 'baie', prima fuga singuri cu cortul la mare, primele ganduri despre gandurile celor primi 16 ani din viata care este.
Parca as vrea sa recuperez un timp nedefinit generic vorbind si sa pot sa fac si mai multe decat poate mintea mea sa conceapa acum.
Nu este timp de regrete, retrospective, doar de bucurie si voie buna.

Un tip mereu vesel ce nu te lasa fara a zambi nici macar 5 minute. Isi ia chitara in mana si vorbeste despre cantecul unei vieti libere si lipsite de preconceptii.

Yellow falls

16:33



Intregul album il puteti viziona la mine in site: aici.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.


Intregul album il puteti viziona la mine in site: aici.